Söndag städa.

Idag har jag varit i Ullared inte Gekås för att det var stängt vet inte varför, dom har stora skyltar där det står att det är söndagsöppet..Men vi gick in på NetonNet istället och Nelly köpte en mp3 spelare.Nu så håller jag på att blåsa upp en stor kudde för att jag håller på att städa lite på mitt skrivbord, det är väldigt stöckigt på skrivbordet, men det ska nog bli lite finnare snart hoppas jag.Nelly hjälpte mig innan att ladda in ny bra musik så att jag kan lyssna på ny bra musik på Ipoden.Så nu sitter jag här och lyssnar på Britney Spears nya låt Circus, min lilla idol sedan jag var 3år typ.Hon blir aldrig dålig tycker jag, hon blir bara bättre och bättre istället.Hon gör en himla bra musik.Men jag får nog fortsätta städa nu, så vi ses imorgon kanske.Men här kommer tre st bilder.
Kramisar<3



Jag just nu.


Jag med min mysiga halsduk från Gekås.


Här är den här koftan som jag har köpt i Halmstad och som jag har sagt att jag ska lägga upp en bild på.
Ginatricot är den köpt på.

God Jul!

God Jul alla!!! Nu var det julafton igår och jag fick många presenter, jag kan räkna upp alla om ni vi.Först dom packeten jag fick hos mormor.En spegel, monopol sverige, necessär, pengar, täcke och kudde, mössa och vantar, body krämer, halsband, spelarkort med Cristiano Ronaldo på, 2st Idol almanackor, godis, jag och nelly fick tillsammans en manga book tror jag att det heter, guinness rekordbok 2008 och sen kommer jag inte ihåg mer.Hos pappa så fick jag en lite mjuk spargris, en nalle som jag samlar på, en fleece filt till mitt rum, gustav 2 filmen och jag och nelly fick ett Wii, en spelarkontroll och guitar hero, så himla roligt har suttit och spelat Joan Jett - I hate myself for loving you så jävla mycket fick så himla ont i min tumme.Och det var därför jag inte skrev imorse.Ni kan gärna skriva till mig vad ni har fått det skulle varit roligt.Men vi ses la snart igen.

God Jul!








Joan Jett - I hate myself for loving you

Tisdag

Så idag så är det tisdag och imorgon så är det julafton, så himla roligt det ska bli.Idag var jag i Ullared/Gekås och köpte julklappar till dom jag saknade julklappar till.Ni får tyvärr vänta till efter julafton:(Men jag ska snart gå ner till Tv och kolla på Blondinbellas tv blogg, jag har bara sätt ett enda avsnitt så nu ska jag gå ner och kolla allt.Men vi ses snart igen, är inte riktigt säker på att jag skriver imorgon men vi ses någon dag.

God Jul!!

Halmstad

Så nu så har jag varit i Halmstad och pappa hade inte fått sin lön än så jag fick inga pengar:( , kunde ju inte köpa någonting men jag hittade inget snyggt heller men jag ville gå in på ginatricot men det fick jag inte vet inte varför, värför inte liksom?Men snart så ska vi hem och ta det lite lungt och förbereda inför julafton.Har köpt alla julklappar utom till mamma får göra det imorgon när vi ska till Ullared/Gekås.Jag har faktiskt funderat på vilket man ska säga för att alla säger Ullared istället för Gekås och alla förstår vad man menar liksom, jag säger iallafall Ullared.Men jag ska äta nu så hejdå och vi ses kanske ikväll men bara kanske.

Puss !

P.S här kommer en liten låt som jag tycker om.



Darin ft. Kat de luna - Breathing your love
                                     

I Want To Know

Jag vill veta vilka som läser min blogg eller bara kollar in en enda gång, så det är såhär att ni ska skriva era namn, ålder och var ni bor någon stans om ni vill, men det räker med namn på komentarerna så jag kommer att veta vilka som läser/kollar en enda gång på min blogg.
P.S. Skriv gärna om ni vill att jag ska ändra eller tycker någonting är dåligt/bra så skriv.

Kram!


Till Halmstad

Så nu är det måndag och vi ska till Halmstad, vi får se om jag kan få lite pengar från pappa så att jag kan handla någonting :) Jag har gjort mig iordning och väntar bara på Nelly att hon ska bli klar så ska vi åka snart.Men idag så kommer mamma och hämtar oss så vi ska åka hem senare idag.Jag saknar skolan lite men den kommer ju att börja snart igen.Jag längtar till julafton också men det känns inte som att det är julafton för att det snöar inte.Jag vet inte men när det snöar så känns det som en riktig jul.Nu så ska vi åka, jag skriver nog en gång till efter vi har varit där också och berättar om jag har köpt någonting.

Puss & Kram !

Måndag

Så nu har det gått 23min på måndagen har inte hunnit göra så himla mycket en att äta en chockladbolle, så himla goda, sen så har jag försökt typ 1000gånger att skaffa en ny kategori men det blev inte av.Igår eller idag vad man nu ska säga så kollade jag på 3 filmer. 1. Twilight. 2. Miss Secret Agent 2 . 3. Heartbreak hotel. Dom var väldigt bra alla tre filmerna, men Twilight tar hem priset.Vi har bakat Pillan , Nelly och jag idag, och vi bakade kola, snöbollar med lime och typ chockladpuffar.Det blev väldigt gott, vi ska spara lite till julafton då hela släkten kommer och ska fira jul hos oss.Hoppas att dom tycker om det för annars så blir jag arg, haha.Jag spelade fotboll idag ju och jag ska säga en roligt sak, jag klarade mest kickar av alla i vårt fotbollslag, hela 11st, haha (inte så himla mycket.)Men det var väldigt roligt, sista gången innan jul nu men det ska ju snart vara cup som ni redan vet den 27 Dacember.Men jag ska gå och nana nu så vi ses snart igen.

Godnatt !

Fotboll snart

Snart så börjar fotbollen, sista gången innan jul nu men sen den 27 December är det inomhus cup i Gislaved med konstgräs, det ska bli riktigt roligt. Vi var ute i skogen innan och valde ut en julgran och så plockade vi lite granris, kottar och mossa.När vi skulle gå hem så drog jag i lite pinnar eller så, och då så råkade jag dra i en pinne med tagar på så det började blöda, aj aj aj.Men det gick la över sen.Men om 25min så ska vi åka till fotbollen så jag ska nog klä på mig mina fotbollsklädernu ses.

Kramisar från Fanny

Söndag

Hej!Jag har nästan precis vaknat men jag ska ut i skogen nu och gå och plocka ris.Sen vid halv fyra så ska jag iväg och spela fotboll.Jag kanske ska göra julgodis också.Men jag kan inte skriva mer nu, men jag ska försöka skriva en gång till senare idag.

Kram &Puss från Fanny


Fel på bloggen!

Jag har märkt att varje gång jag går in på min blogg så sitter den saken med kategorierna längst ner på sidan.Det ska inte vara så men jag vet inte om det är så för er, men för mig är det så och jag vet inte riktigt varför det är så men jag ska försöka fixa det.

Godnatt från Fanny

Lördag

Idag så har jag varit inne i Halmstad och köpt julklappar till Pernilla och Lise-Lotte.Passade på att gå inom Ginatricot, men jag hade inga pengar så jag kunde inte köpa någonting, synd.Men morfar fyllde år idag så jag ringde honom och sa grattis.Han blev ganska glad.Men jag ska nog gå och lägga mig nu så jag säger godnatt till er.

Godnatt från Fanny

Fredag

Nu så är det jullov och jag ska bara ta det lungt nu.Vi hade julavslutning idag på skolan och på morgonen när vi hade börjat så spelade vi spel med 6:orna.Jag spelade Rappa Kalja så himla roligt men inte lika roligt när inte Anna-Lena är med.Sen så hade vi lite rast och jag och Lisa dansade Twist (eller nästan)  men sen när den rasten var slut så ställde vi upp för tåget som vi tågar till kyrkan med eller vad man nu säger.Sen såklart så tågade vi ju till kyrkan och lysnade som man brukar göra.Sofie, Johanna, Lisa och Lovisa sjöng i kyrkan och man hörde nästan bara Lovisa man hör alltid bara henne (lite elakt men det är sant.)Sen så gick vi tillbaka till skolan igen och hade lite mer rast och jag spelade pingis på vårt lilla mini pingisbord som vi har vunnit när vi spelade i bästa 5:an, och så pysslade jag i typ 1minut, jag han bara klippa lite bitar.

Efter 30min kanske så kom maten (vi fick äta i klassrummet idag) och det var smörgåsar och varmchocklad, så himla gott.Sen dansade vi någon liten lek som vi har gjort sen i 1:an, det var la lite roligt men inte det roligaste jag har gjort direkt.Sen så slutade vi och jag fick ringa mormor och säga att vi slutade för att hon hade tänkt att vi skulle sluta vid tolv istället men vi slutade 20 i 12 istället.Nu så är jag hos pappa och kommer inte åka här i från förren på måndag för att mamma, Thomas och Thea kommer hem från Tyskland då.Men ikväll så ska jag kolla vad det är på tv vid åtta på tv4 för där brukar alltid vara någonting roligt.Imorgon så ska vi nog till Halmstad och då kanske jag kan passa på att köpa en julklapp till mamma och Thea och kanske Nelly, men vi får se.Nu måste jag eller inte igentligen gå men jag vill vara inne lite på min bilddagbok, du vet fannyronnstam heter ju jag på min bilddagbok och om du inte har varit inne där så bara måste du gå in där.

Men nu har jag faktiskt lite lust att skriva vad jag tror att jag får av pappa i julklapp och jag tror att han har köpt ett Wii till Nelly och mig (men jag är inte helt säker på det men det får vi se på julafton)och sen har han nog köpt en liten kontroll till Wiiet och sen nästan alla redskapen som finns till Wii.Det tror jag att jag får av pappa i julklapp.Sen har jag ingen aning om vad jag kommer att få av mamma och mormor eller Lise-Lotte eller Pillan det är ett stort frågetecken.Men nu börjar jag få lite ont i ryggen och jag måste sätta mig i en mjuk och skön soffa som just nu finns i vardagsrummet och kolla lite på tv.Så vi ses snart igen och jag måste ladda upp bilderna jag tog imorse men det kanske blir efter jul eller någonting men man kan aldrig vara säker på det.Det kanske kommer nästa år eller näst nästa år men det tror jag aldrig.Hejdå vi ses snart igen.

Puss och Kram från Fanny

Shopping

I lördags så var jag i halmstad och köpte en så himla fin kofta på ginatricot
den är svart med typ bruna knappar på.Kommer nog någon bild på det senare.
Puss och Kram


Onsdag

Nu är det bara två dagar kvar tills skolan slutar jag ska ha på mig en svart tunnika eller vad man kan säga som går ner för rumpan och sen ett par leggings som är svarta och kanske ett halsband om jag får låna av Nelly.Det kommer vara så himla skönt att sluta skolan men samtidigt inte, jag kommer att sakna alla i klassen=( Men vi kommer ju att ses i januari igen.Ikäll så är det finalen eller vad man ska säga i Bonde söker fru, jag tror att bögen tar han den blonda killen men sen vet jag inte mer.Måste bara kolla på det.Det var nog allt för ikväll men ses snart.
Puss och Kram Från Fanny

Söndag

Idag är det en ganska tråkig söndag men jag ska snart spela fotboll så det kommer att bli lite roligare.Igår var jag i Halmstad och jag köpte en sån gosig kofta från ginatricot.Jag köpte också lite jul glitter som man har runt grannen och jag hängde upp det i fönstret, det blev la lite juligare.Vi gick till en medeltidsby som låg flera mil bort känndes det som och jag frös så himla mycket, jag beställde varmchocklad och fick varmt vatten med en pulver påse till.Det var första gången jag såg det.Jag smakade på en ingerfärachocklad den var inte så god men det var ju chocklad iallafall.Det var en ganska lyckad dag men inte helt.
Puss och Kram från Fanny


Lördag

Idag har Nelly fyllt 15år så jag har varit hos mormor hela dagen ungerfär, men på morgonen var jag hos pappa en liten stund.Men det var ganska roligt.Det har la inte varit så mycket roligt idag men vi har varit på gästis och åt julbord en stund.

Kram & Pussar
Fanny

Cupen!!!!!!

Ja Ja Ja!!!!!!!!!!!!Vi spelade cup förra helgen vi vann allt.men det tråkiga vad att jag skadade mitt knä så det gör ont om jag springer plus att båda mina stortårsnaglar är lösa.:(

Kramisar &Pussisar Fanny

RSS 2.0