Godmorgon, Höstlov är det nu!

Jaa nu är det höstlov.Jag ska vara med en kompis idag tror jag.Men först så ska jag hem till mormor och äta.Det ska jag typ göra hela veckan. Men en dag i veckan så ska jag till pappa, men jag vet inte när för att jag skulle ringa i veckan.Men snart så är det Halloween, roligt roligt roligt.I år ska jag försöka skräma folk mycket.Kanske ska jag köpa en orm (låtsas) till mormor.Nej jag bara skojar, mormor hon kommer nog att dö om  jag gör det, hon är livrädd för ormar och då menar jag livrädd.Jag får nog gå upp och klä på mig nu.Här kommer en liten vakna låt.

Varma Kramar Fanny



T.I. ft Rihanna - Live Your Life

The Game ft Lil Wayne



The Game ft Lil Wayne - My Life

Serien:)

JAAAAAA! Vi har vunnit serien och nu så har både F11 och F12 vunnit sina serier:).Vi firade på gästis roligt var det allt.
Jag tog en stor hamburgare orkade inte äta upp den:P

Här är vår fina lagbild för F12:D




Vänster stående:Niklas, Jag, Elin, Julia, Emma, Emma och Johan.
Vänster sittande: Olivia, Amanda, Tilda, Ida och Ronja
Liggande: Emilia:D


Bollar och Skott från Fanny

Söndag igen!

Hej alla! Idag så har jag varit och kollat på när min syster skulle göra mope testet. Det gick bra på provet men man kan säga att det gick mindre bra på körningen.Hennes lärare gick och hålde i henne, så hon fick aldrig köra själv.Men hon klarade det så hennes körkort kommer snart tror jag:)Hennes kör lärare är väldigt konstig, för det första s¨å hade han lärt utt fel saker så att alla fick ett fel på provet.För det andra så hade man inte fått köra på mopeden innan på träningarna, så det var första gången Nelly satte sig på en moped. Ni kanske tänker varför tränade hon intre hemma? Svar:Vi har ingen moped hemma än.Det var ganska synd tyckte jag om henne men hon får ett körkort i allafall:)Jag har glömt att berätta om skolan.Jag har ju börjat feman nu och vi har kvar Anna-Lena (den bästa läraren), och vi har kvar Catharin (den tråkiga läraren).Vi har något som vi kallar Tillsammans på onsdagarna.Det är att femorna och sexorna är tillsammans i ett klassrum och gör roliga saker.Senast så kollade vi på en Halloween film, den var riktigt bra.Jag tror att den hette spöktimmen men jag vet inte riktigt.Vi har börjat med att på onsdagar så den första rasten så ska några i klassen har en rastaktivitet.jag blev med Emma och George och vi ska ha brännboll.Jag ville ha tipspromenad men det hade några andra:(Dom hade en fråga som jag aldrig har hört för den går så här
gggggggggg
gggggggggg
gggggggggg
gggggggggg
gggggggggg?


a) 50g
b) Massage
c) En flicka

Vilket är det rätta svaret?

Svar: b) Massage
Det är ju massa ge.

Men jag ska sluta nu så har det så bra nu och hoppas att allt är bra med er.

Puss och Kram Fanny


Shopping i Halmstad:)



Idag har jag äntligen hittat snygga byxor:)Passade på att köpa en t-shirt också.



   1.                  2.                  3. 


 1. Gråmörka byxor  (stuprör)    Kappahl 299:-
 2. Svarta byxor  (stuprör) Kappahl 299:-
 

Hittat en fin enkel t-shirt


   k       
                (fram)                                        (bak naken)

Svart T-shirt   Ginatricot   99:-


Det var min lilla shopping tur i Halmstad det blev lite mörkt i dag, nästa gång kanske ljust eller?

Ska försöka skriva om fotbollen imorgon om jag kan. 


Kram från en glad och trött   Fanny!



Tjena igen!

Tjena! Jag har inte skrivit nu på länge, jag vet inte varför men det har bara bllivit så nu. Det har la inte hänt så mycket, men vi har haft uttagning till pingis i skolan och jag kom 1, emma kom 2 och sofie kom 3 av tjejerna. Av killarna så kom Krille 1 och Fille 2. Det blir precis som förra året, men nu får vi bara åka till Falkenberg och inte till Stockholm:(.Ska skriva några inlägg till så läs gärna dom också:)



Kram Fanny


RSS 2.0