Kat DeLuna - In The End

Kat DeLuna - In The End

Bra låt.

Skidor & Melodifestiavlen

I torsdags kväll så åkte jag upp till min moster, hennes man och kusinerna.Min moster hade ordnat ett litet rum till mig som jag kunde sova i, och det var så fint och mysigt.Vi åt lite Tacos och det var väldigt gott och sedan så kollade jag på lite tv.Jag kollade lite på Sveriges Värsta Bilförare först.Det är konstigt att dom ens har fått körkort när dom kör som Sveriges värsta bilförare.Men sedan så gick jag och la mig sedan och det kändes som att jag var vaken hela natten men det tror jag inte att jag var.

Men sen så väckte Ulrika mig kl.07.15 och så åt vi lite frukost, och sen så åkte vi iväg till Vallåsen för att åka skidor.Jag fick hyra skidor för att jag inte har skidor själv.Dom hade ingen hjälm just då så jag fick åka ungefär 1timma utan hjälm.Det var första gången jag åkte så det var lite pirrigt.Vi åkte upp i backen med liften till den gröna backen och åkte sakta ner några gånger, men sedan i slutet så gick det skitbra och jag åkte som värsta vinden, haha.Det var väldigt roligt att åka skidor och jag ska absolut åka mer gånger bara jag kommer iväg någon gång.
Ni undrar säkert om jag inte åkte någon mer backe en den gröna, och jag sak säga att jag åkte den blåa riktigt sakta ner.


Var det någon som såg melodifestivalen?Jag såg den och jag tyckte att EMD var bäst och det var synd att inte Velvet kom vidare för hennes låt var bra.Det var nog rätt som gick vidare till finalen men BWO skulle kommit till finalen istället för Molly.Jag tyckte att dom som var med i duellen mot EMD skulle åkt ut. och att Velvet skulle gå till andra chansen.
Tyckte ni det var rätt som gick viidare?

Igår så mådde jag inte alls bra, men idag så har jag kryat på mig lite och jag hoppas att jag mår prima tills skolan börjar så att jag inte mår som min mamma (hon har spytt 5 gånger ungefär).Men jag ska nog sluta nu så vi ses snart igen.

Godnatt och sov gott!

Fan!

Nu så hade jag precis skrivit ett inlägg så bara slutar internet och jag får börja om men jag orkar inte med att skriva ett nytt inlägg så jag kanske skriver lite imorgon istället.

GODNATT!


Jag vet inte om jag har berättat...

Jag tror inte att jag har berättat hur det gick i Coca Cola cupen men om jag har det så får ni säga till.Men vi vann så vi går vidare.Vi vann mot två st skolor, och vet ni vad dom hade på den skolan vi var på.Dom hade ett "samlingsrum" kan man kanske säga med bord, soffor, en stor plastmatv och ett biljardbord.En tjej var lite fjollig av sig, hon sprang runt och frågade chans på en kille i 6 som var emd oss, Robin heter han, men han sa nej och då blev hon helt konstig.Hon sprang runt och sa "snääälla fröken, kan jag inte få slå dom" det var lite konstig även om det bara var ett skämt så blev Jenny (läraren) skit förbanad på henne.Men vi kom på ett litet smeknamn på henne, hon var brunhårig och hete Isabella så hon fick heta Brunettbella:DNu får jag nog sluta.

Godnatt alla.

Pingisen

Innan jag går och lägger mig så ska jag bara säga att vi vann mot Kinnared, så den 6 Mars ska vi spela i Falkenberg.

Godnatt alla läsare!


Melodifestivalen 2009

Ja, det är vad jag har kollat på precis och jag tyckte bäst om Alcazar och Marie Serneholt och jag har hittat ett klipp på hennes låt men Alcazars hittar jag inte, men här är Marie Serneholts låt http://svtplay.se/v/1431457/melodifestivalen/marie_serneholt_-_disconnect_me?cb,a1364145,1,f,105412/pb,a1364142,1,f,105412/pl,v,,1431485/sb,k105412,1.,f,105412 
Ni som har såg meodifestivalen vilka tyckte ni var bra?och vilka tyckte ni var dåliga?

Jag spelade lite fotboll imorse, tränade med 95-96 idag och det gick väldigt bra.Imorgon är det cup någonstans och jag hoppas att det går bra.Håll tummarna för oss!Vi ska samlas kl. 11.15 på  torelund imorgon så jag får gå upp tidigt.

Jag var i Halmstad idag och tänkte köpa ett skrivbord men jag hittade ett par snygga mjukisbyxor i stället på Team sportia för 199kr.

                 

Nu så får jag gå och lägga mig för jag ska ju upp tidigt imorgon.

Godnatt!


Läxa snart

Hej!
Jag sitter här och kollar på en film som heter Jersey Girl tror jag om det är rätt.Den är så där.Idag så har jag varit i skolan och jag glömde idrottskläderna så att mormor fick komma med dom efter första rasten.Jag, Emma och Carolina byte kläder (utekläder) och skor så jag fick ha Emmas skor på mig och dom var så små så jag fick så ont i mina tår.Men vi hade så himla roligt.Imorgon så ska Emma, Sofie, Kristian, Max och jag spela pingis mot Kinnared och det kommer nog att gå bra får jag hoppas.Nu ska jag göra engelska läxan så jag säger godnatt nu tror jag.

Godnatt!

Fotboll. Fotboll och Fotboll!

Ååååååh gud vad jag har spelat fotboll nu i veckan, eller ja två gånger bara men det är mycket tycker jag, haha.Men i Lördags så spelade jag en cup i Gislaved med 96 och vi spelade tre matcher och första var mot Hasko och då blev det 3-0 tror jag.Andra matchen var mot Astrio (som vi inte tycker om för att dom har vann över oss i Trönningecupen) vann vi med 2-0.Tredje matchen mot Getinge 2 så vann vi med 1-0.


 Men jag tycker att ett mål skulle gällas, för att jag sköt bollen och då så kom den mellan benen på målvakten och sen så kom Emma och sköt bollen i mål, men det gälldes inte som jag inte vet varför.Föresten Julia (målvakten) hon fick gult kort, så jävla arg domare det  var.


I söndags så tränade vi lite fotboll med 97-98 för att vi har ju börjat med 98 nu och det går riktigt bra.När jag kom ditt så var det bara jag, Sofie, Johanna L och Alma med alla andra 98, men sedan så kom Lovisa också så vi var fem st iallafall.


Men ha en bra kväll nu så ses vi snart igen!


RSS 2.0